_

Contact

Voor vragen of om een reservering te maken kun je contact opnemen met Anita Riphagen.

06-21663942 (op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur) of via uylkenshof@gmail.com.


Helaas kunnen we geen caravans of tenten toestaan op ons terrein.

_

Locatie:

Minicamping Uylkens Hof
Esschertsweg 10
Emst


Amsterdam – Emst > 75 min

Utrecht – Emst > 62 min

Enkhuizen – Emst > 75 min

Eindhoven – Emst > 90 min

Reserveren

U kunt contact opnemen per mail of telefoon.

_

Voor vragen of om een reservering te maken kun je contact opnemen met Anita Riphagen.

06-21663942 (op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur) of via uylkenshof@gmail.com.

Reviews

Wat zeggen onze gasten.

_
BartBart
18:49 29 May 23
Vriendelijke ontvangst, geweldige rustige locatie en luxe tenten met comfortabele bedden en een heerlijke douche.Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven in de natuur, naar het meegebrachte speelgoed is niet omgekeken!
Harry KloekHarry Kloek
10:02 09 Sep 22
Na circa 40 jaar kampeerervaring waar we in en buiten Nederland we veel mooie campings hebben ervaren, maar onze ervaring van 2 tot 9 sept 2022 slaat alles. Dat de Uylkens Hof een pareltje is weet iedereen die daar geweest is. Deze parel is nog mooier door de setting waarin hij geplaatst is. De beheerder Anita is deze setting. Haar ontvangst was hartverwarmend, er werd voor extra voorzieningen gezorgd om ons verblijf NOG aangenamer te maken. Kleine ongemakken zoals een lege gastank werd DIRECT opgelost, een mooie vaas met bloemen stond op de picnictakel, enz, enz.
Rosa GroenewoudRosa Groenewoud
10:50 20 Jun 22
Wat een heerlijke camping met stoere safari tenten! De beheerder geeft je een warm welkom en zorgt dat alles in orde is - daarna is het tijd om in de prachtige natuur te relaxen. Heerlijk weekend gehad en we gaan in juli meteen weer terug ­čÖé
Gabie DevaneyGabie Devaney
10:52 21 Aug 20
Mooie safaritent midden in het groen! Dit is een heel rustig plekje omringd door bomen, maisvelden en schaapjes. In Epe en Vaassen kun je heerlijk eten (15 minuten fietsen) en om af te koelen gingen we zwemmen in het nabijgelegen meer van 'Kievietsveld'
Christa SnowdonChrista Snowdon
12:33 19 Jul 20
Wat een heerlijke plek en wat een luxe kamperen!Ruime gezellig ingerichte safaritent met eigen luxe douche&toilet.Fijne keuken,zalig bed met klamboe,tent omringd door uitstekend onderhouden stukje natuur:Prachtige bomen,bloeiende struiken,vlinders,natuurlijke vijver met waterlelies en af en toe het geruststellende geluid van een beschaafd kwakend kikkertje.Last but not least een vriendelijke behulpzame eigenaar.Echt een plek waar je helemaal tot rust kan komen,de spannende tijd waarin we nu leven achter ons kunnen laten en even helemaal vergeten!Dank je wel Rogier we komen graag terug!
js_loader