Minicamping Uylkens Hof
Esschertsweg 10
Emst

Google maps: Volg link

Vanuit het noorden:
Neem op de A50 vanuit het noorden richting Apeldoorn afslag 27 Epe/ Nunspeet. Aan het einde van de afrit links, richting Epe. Ga bij de rotonde rechtdoor en vervolgens bij de stoplichten links en meteen weer links, de Brakerweg op. Volg de Brakerweg,houdt links aan bij de kruising, tot bij een T-kruising. Ga daar rechts, de Merlerweg op. Blijf de Merlerweg volgen, over de A50 heen, tot bij het kanaal en ga dan rechtsaf over de brug, de Kanaalweg op. Neem de tweede afslag links, de Esschertsweg.
De ingang van Uylkens Hof op Esscherstweg nummer 10, bevindt zich na nummer 9, aan uw rechterhand. Volg de halfverharde weg langs het weiland, tot op het terrein. U kunt aan de rechterkant parkeren.

Vanuit het zuiden:
Neem op de A50 vanuit het zuiden richting Zwolle afslag 26 Vaassen/ Terwolde. Ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Bij de rotonde weer rechtsaf, de Kanaalweg op.
Volg deze weg langs het kanaal, ga over de A50 heen, en ga na ongeveer 2 km rechtsaf de Esschertsweg op.
De ingang van Uylkens Hof, op Esschertsweg nummer 10, bevindt zich na nummer 9, aan uw rechterhand. Volg de halfverharde weg langs het weiland, tot op het terrein. U kunt aan de rechterkant parkeren.