Wat als je er lekker een weekje tussenuit bent en je kan ook nog een massage krijgen op locatie? Op Uylkens Hof kan het!

Jonna den Uyl, dochter van camping eigenaar Rogier den Uyl is wellness masseur. Zij geeft ontspannen Westerse en Oosterse massages aan vrouwen. Bij de Westerse massage ligt de focus op de spieren en gaat zij de achterkant van de benen, rug, nek & schouder, voorkant benen en armen langs. Bij de Oosterse massage kenmerkt zich door lange strijkingen die het gehele lichaam in een heerlijk ontspannen staat brengen. Niet alleen de spieren van de Westerse massage krijgen aandacht, maar ook voeten, handen, buik, borst en hoofd. Het belangrijkste is dat het jouw massage is, dus jij bepaalt waar de aandacht naartoe gaat en wat je wel en niet prettig vindt.

Data en prijzen

In de week van 13-17 juli en 10-14 augustus is Jonna op Uylkens Hof aanwezig en op afspraak beschikbaar voor massages. Voor het maken van een afspraak, stuur je een sms bericht naar Jonna via 06 20 00 96 24 met daarin de dag, tijd en tijdsduur van de massage die je wil ontvangen. Ter plekke mag je aangeven welk type massage en welke olie je wil hebben. Let op: Jonna richt zich exclusief op massage van vrouwen.

Prijs 60 minuten Westers/ Oosters € 55,-

Prijs 90 minuten Westers/ Oosters € 75,-

De massages kunnen achteraf worden betaald door middel van een Tikkie.

jonna den uyl massage

Niet op de camping op bovenstaande data?

Jonna heeft haar massagepraktijk aan huis in Amsterdam Noord. Daarnaast geeft zij massage aan huis voor 2-4 vrouwen. Dus ken jij vriendinnen, buurvrouwen of dames in de familie die wel een massage zouden willen, maar voor wie Emst of Amsterdam niet om de hoek ligt, dan kun je Jonna benaderen voor een aan huis massage. Een voorwaarde is wel dat je thuis een rustige kamer hebt met zo’n 2x3m vrije ruimte voor de massagetafel en dat er minstens twee vrouwen en maximaal vier vrouwen zijn om te masseren.

Meer over Jonna en haar bedrijf Asana

Asana betekent ‘houding’ in het Sanskriet. Jonna brengt graag positieve verandering in mensen en hun omgeving. Haar passie voor yoga deelt zij tijdens haar yoga retreats, yoga lessen en met haar massages zorgt ze dat jij weer rust voelt in je lijf en in je hoofd.

Je kan haar volgen op instagram of de website van haar bedrijf Asana bekijken: www.asana-yogamassage.com