Uylkens Hof ligt tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer, tegen de Veluwe aan. Heerlijk om te wandelen en te fietsen.

Wat is er te doen in de omgeving?

Heerlijk ontspannen bij de veluwse bron

Wilt u ultiem ontspannen? Dan is een heerlijke dag in de Veluwse Bron echt iets voor u. Het mooiste en grootste wellness resort van Nederland ligt op slechts een steenworp afstand.

Klik op onderstaande knop en krijg korting voor een bezoek aan de Veluwse Bron.

Korting voor de Veluwse Bron


Uylkens Hof heeft diverse arrangementen met de Veluwse Bron. Informeer naar de mogelijkheden bij de eigenares.

Voor een beetje meer actie kunt u terecht aan het Kievitsveld, om te waterskiën. Het Kievitsveld is ook een prima plek om te zwemmen.

De Koekoek” in Vaassen is een zwembad met maximale ecologische en duurzame bouw.

Voor de kinderen is er in Apeldoorn een super speeltuin: koningin Julianatoren.

Voor de kleintjes is de Koperen Ezel leuk. Veel dieren en speeltoestellen. Ook bij minder mooi weer. Of de ijsboerderij Horst met veel speeltoestellen voor kleine kinderen.

Restaurants

Houdt u van lekker eten? De omgeving kan bogen op enkele absolute toprestaurants. De Leest in Vaassen heeft drie Michelin sterren en ligt op tien minuten rijden. Bij dit restaurant moet u wel ruim van te voren reserveren.

Leuke eetcafés in Epe zijn onder meer de Middenstip, Cornelis en Posthoorn, voor een goede biefstuk met friet. Ook kunt u kiezen voor pannenkoekenhuis de Honingpot of Italiaans restaurant Casa Sarda, of een keer chinees van Hong Kong  of Japans van Koko laten bezorgen. In Oene kunt u prima eten bij cafe restaurant Dorpszicht of de Rietstulp.In Emst vindt u eethuis De drie Musketiers en Van de Schepop. In Vaassen restaurant het Koetshuys bij kasteel Cannenburg.  Met de kinderen uit eten kan goed in de Ossenstal.

Musea

Heerlijk ontspannen bij de veluwse bron

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo. Maar wij geven u ook graag “Kasteel De Cannenburg” in Vaassen of museumboerderij “Hagedoorns Plaatse” in overweging.

Daarnaast zijn de oude Hanzesteden Deventer, Zwolle, Zutphen, Kampen en het middeleeuwse stadje Hattem een bezoekje meer dan waard.

Tenslotte: sla een bezoek aan de leukste en mooiste dierentuin van Nederland, “Apenheul” in Apeldoorn zeker niet over.

Wild zien

Natuurbelevingen met boswachter en natuurdeskundige André Donker<

Natuurbelevingen met boswachter en natuurdeskundige André Donker. Boswachter en natuurdeskundige André Donker werkt in de Nederlandse natuurbescherming en is wildlife docent. Individueel of in groepsverband neemt André je wandelend of fietsend mee op ontdekkingsreis door de natuur, waarbij hij gepassioneerd verteld over de ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna onderweg.

andredonkernatuur.nl