_

De omgeving

Wandelen kan fantastisch. Ga bijvoorbeeld naar de Ossenstal een knooppunt van wandelroutes midden in de bossen van de Veluwe. En neem daarna lekker een pannenkoek.

 

Of ga bij zonnig weer de hei op, bij de renderklippen. Of neem een van de vele klompenpad routes in de omgeving, dan zie je ook het boerenland.

 

Fietsen op de Veluwe is geweldig. Fietsen huren kan bij de Weerdt in Emst of de Rijwielhoek in Oene. Ze halen en brengen ook. Ook de andere kant op, de IJsselvallei in, is prachtig. Maak een rondje via de pontjes bij Olst-Wijhe en bij Veessen.

Wilt u ultiem ontspannen? Dan is een heerlijke dag in de Veluwse Bron echt iets voor u. De Veluwse Bron is het mooiste en grootste wellnessresort van Nederland en ligt op vijf minuten afstand.

De omgeving

camping-uylkenshof
epe-veluwe-emst
hooglander
kikker
koeien
vogel
_

Voor de kinderen:

Voor een beetje meer actie kunt u terecht aan het Kievitsveld, om te waterskiën. Het Kievitsveld is ook een prima plek om te zwemmen.

De Koekoek in Vaassen is een zwembad met maximale ecologische en duurzame bouw.

Voor de kinderen is er in Apeldoorn een super speeltuin: Koningin Julianatoren.

Voor de kleintjes is de Koperen Ezel leuk. Veel dieren en speeltoestellen. Ook bij minder mooi weer.

Tenslotte: sla een bezoek aan de leukste en mooiste dierentuin van Nederland, Apenheul in Apeldoorn zeker niet over.

“De Veluwse Bron is het mooiste en grootste wellnessresort van Nederland en ligt op vijf minuten afstand”.
_

Wild zien

Natuurbelevingen met boswachter en natuurdeskundige André Donker. Boswachter en natuurdeskundige André Donker werkt in de Nederlandse natuurbescherming en is wildlife docent. Individueel of in groepsverband neemt André je wandelend of fietsend mee op ontdekkingsreis door de natuur, waarbij hij gepassioneerd verteld over de ontstaansgeschiedenis en de flora en fauna onderweg.

Reserveren

_

Voor vragen of om een reservering te maken kun je contact opnemen met Anita Riphagen.

06-21663942 (op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur) of via uylkenshof@gmail.com.

_

Musea

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo.

Maar “Kasteel De Cannenburch” in Vaassen of Veluws Museum “Hagedoorns Plaatse” zijn ook aanraders.

Daarnaast zijn de oude Hanzesteden Deventer, Zwolle, Zutphen, Kampen en het middeleeuwse stadje Hattem een bezoekje meer dan waard.

Reviews

Wat zeggen onze gasten.

_
BartBart
18:49 29 May 23
Vriendelijke ontvangst, geweldige rustige locatie en luxe tenten met comfortabele bedden en een heerlijke douche.Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven in de natuur, naar het meegebrachte speelgoed is niet omgekeken!
Harry KloekHarry Kloek
10:02 09 Sep 22
Na circa 40 jaar kampeerervaring waar we in en buiten Nederland we veel mooie campings hebben ervaren, maar onze ervaring van 2 tot 9 sept 2022 slaat alles. Dat de Uylkens Hof een pareltje is weet iedereen die daar geweest is. Deze parel is nog mooier door de setting waarin hij geplaatst is. De beheerder Anita is deze setting. Haar ontvangst was hartverwarmend, er werd voor extra voorzieningen gezorgd om ons verblijf NOG aangenamer te maken. Kleine ongemakken zoals een lege gastank werd DIRECT opgelost, een mooie vaas met bloemen stond op de picnictakel, enz, enz.
Rosa GroenewoudRosa Groenewoud
10:50 20 Jun 22
Wat een heerlijke camping met stoere safari tenten! De beheerder geeft je een warm welkom en zorgt dat alles in orde is - daarna is het tijd om in de prachtige natuur te relaxen. Heerlijk weekend gehad en we gaan in juli meteen weer terug 🙂
Gabie DevaneyGabie Devaney
10:52 21 Aug 20
Mooie safaritent midden in het groen! Dit is een heel rustig plekje omringd door bomen, maisvelden en schaapjes. In Epe en Vaassen kun je heerlijk eten (15 minuten fietsen) en om af te koelen gingen we zwemmen in het nabijgelegen meer van 'Kievietsveld'
Christa SnowdonChrista Snowdon
12:33 19 Jul 20
Wat een heerlijke plek en wat een luxe kamperen!Ruime gezellig ingerichte safaritent met eigen luxe douche&toilet.Fijne keuken,zalig bed met klamboe,tent omringd door uitstekend onderhouden stukje natuur:Prachtige bomen,bloeiende struiken,vlinders,natuurlijke vijver met waterlelies en af en toe het geruststellende geluid van een beschaafd kwakend kikkertje.Last but not least een vriendelijke behulpzame eigenaar.Echt een plek waar je helemaal tot rust kan komen,de spannende tijd waarin we nu leven achter ons kunnen laten en even helemaal vergeten!Dank je wel Rogier we komen graag terug!
js_loader