start
eind

En zo is het nu..

Lieve gasten,

Welkom op de website van Uylkens Hof, Mini Camping en B&B!
Nee, zoals u het terrein met de safaritenten, en het terrein ernaast met de 2 B&B’s nu gaat aantreffen, zag het er, toen wij het kochten in 2005, niet uit.
Toen was het voornamelijk weiland, omringd door elzen en eiken, maar wij vonden het prachtig. Fantastisch die ruimte, dat dat nog bestond in Nederland! Vlak daarvoor hadden we weleens met z’n tweetjes aan de keukentafel met een wijntje erbij zitten mijmeren over ons leven. Onze 3 dochters waren op een leeftijd dat ze binnen niet al te lange tijd zouden uitvliegen en wat moesten we dan?
Waar wilden wij meer van en waar wilden wij minder van? Wonend en werkend in de Randstad, wilden wij vooral meer groen, meer ruimte, weg van de files, de volgestampte treinen en trams.
We wilden het “Frankrijk gevoel”. Zo noemden we het. En toen liepen we tegen dit stukje Nederland aan. Terugrijdend naar Leiden hebben we een bod uitgebracht en toen we thuiskwamen was de koop gesloten. Een behoorlijke impuls aankoop zal ik maar zeggen

Maar wat bezielt een mens om een camping te beginnen? En een B&B? Ik hoor het u denken. Tja, we wilden meer ruimte, meer groen, een plek om te onthaasten.
Maar we zijn en blijven stadsmensen en genieten ook van mensen om ons heen.
Wij nodigen u daarom van harte uit om bij ons te komen kamperen in een van onze safaritenten, (maar u kunt natuurlijk ook, als u echt geen kampeerder bent, kiezen voor een van de 2 B&B’s), en dan hopen wij een stukje van dat heerlijke “Frankrijk gevoel” met u te mogen delen.

Rogier den Uyl en Yolanda Kenter.