Een weekje ontspannen op de Veluwe.

Even helemaal tot jezelf komen, alleen of samen? Deze zomer organiseert Asana in samenwerking met Hallo Rust 1,5 meter retreats met yoga, workshops en optioneel coaching en massages. Niks moet. Je mag zelf meedoen met de programma onderdelen waar je op dat moment behoefte aan hebt.

De accommodatie is op B&B El Manso en/of mini camping en B&B Uylkens Hof.

rust-op-de-veluwe

13-17 juliTot rust komen en oude dingen loslaten

Tijdens deze midweek staat bewust tot rust komen centraal. Tijdens de liggende iRest Yoga Nidra sessies maak je een reis door het lichaam en de mind om te ontdekken hoe echte rust voor jou voelt en welke antwoorden daarin verscholen liggen. Hallo Rust verzorgt de iRest Yoga Nidra sessies en verdiepende een op een sessies, waaronder co-meditatie en energetische healing. Voor deze midweek is geen yoga ervaring vereist. Iedereen kan meedoen. iRest Yoga Nidra is bewezen effectief bij spanningsklachten, depressie, angst, trauma, burn-out en slapeloosheid. Eén iRest sessie kan gelijkstaan aan het herstel tot 4 uur effectieve slaap.

Massages, een op een iRest verdiepingssessies en energetische healing sessies kunnen ter plaatse worden geboekt.

Overnachten

We overnachten in B&B El Manso in luxueuze gastenkamers met elk een eigen badkamer en buitendeur naar het terras met eigen zitplaats.

17-21 augustus – Ontspanning door beweging

Tijdens deze midweek staat ontspanning door beweging centraal. Op een speelse manier ontdekken  we jouw dromen en mogelijkheden. We beoefenen Vinyasa yoga, waarbij we de yoga houdingen in een flow achter elkaar doen. Voor deze midweek is het prettig als je eerder yoga hebt gedaan en de namen van de basishoudingen, ofwel asanas, kent.

Massages kunnen ter plaatse worden geboekt.

Tijdens deze midweek staat ontspanning door beweging centraal.

Overnachten

We overnachten in de luxetenten van Uylkens Hof. Een kampeergevoel dichtbij de natuur middenin het groen, maar dan wel met de luxe van een eigen toilet, douche, keuken, bank en hemelbed.

Prijzen

De prijs voor de 5-daagse retreat €970,- voor twee personen (€485,- per persoon) €585,- per persoon voor een eenpersoonskamer.

Let op dat je voor het boeken van een tweepersoonskamer met iemand boekt met wie je geen 1,5 meter afstand hoeft te houden.

Meer informatie en reserveren

Wil je meer informatie ontvangen over de retreats? Kijk op www.asana-yogamassage.com en www.hallorust.nl.

Wil je boeken? Mail dan naar info@asana-yogamassage.com onder vermelding van je naam, adres en mobiele nummer. Vanuit Asana ontvang je dan een factuur.